Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR


  

Για μια ακόμη χρονιά, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για μια διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών μας, προτάσσοντας τις αξίες της συμμετοχής, της προσφοράς, της αρωγής και της αλληλοβοήθειας. 

Στην προσπάθεια αυτή, για μια ακόμη φορά βρέθηκε δίπλα μας ο πάντα δραστήριος «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» που με πρωτεργάτες τους κυρίους Τακάκη και Νταουντάκη, καθώς και τα μέλη του εξαιρετικού τους χορευτικού τμήματος, φρόντισαν ώστε μία ωραία γιορτή να εξελιχθεί τελικά, σε τρικούβερτο γλέντι με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων! Την γιορτή μας, δε, τίμησε με την παρουσία του, πλήθος επισκεπτών αλλά και η Δήμαρχος της πόλης μας, κυρία Τίνα Καφατσάκη.




Το γιορτινό κλίμα των ημερών καταξιώθηκε τελικά από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας καθώς το  χριστουγεννιάτικο bazaar, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, δίνοντάς μας έναυσμα για νέες ανάλογες διοργανώσεις, αλλά και εφόδια για να κάνουμε χρήσιμα πράγματα στο σχολείο μας προς βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών μας.

   Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, σε όσους συμμετείχαν στην ευγενική αυτή προσπάθεια με οποιονδήποτε τρόπο, είτε προσφέροντας αντικείμενα, είτε φτιάχνοντας εκθέματα, είτε συνεισφέροντας στην όλη διοργάνωση, είτε προσφέροντας εδέσματα για την επιτυχία της γιορτής μας. Για μια ακόμη φορά η σχολική κοινότητα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, έδωσε στην τοπική κοινωνία, διαπιστευτήρια υψηλών αξιών.    Και εις άλλα, με υγεία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου