Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 14-2-2014, ΩΡΑ 18.30

Ζωγράφου, 9-2-2015
Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και από ώρες 18:30 μ.μ. – 22:30 μ.μ. για να διασκεδάσουν τα παιδιά μας και εμείς.
Ειδικά τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στα χορευτικά τμήματα της κας Λύτρα, θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 18:00 μ.μ. για να προετοιμαστούν και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να δεχθούμε προσφορές εδεσμάτων απ’ όσους γονείς επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στην επιτυχία της εκδήλωσής μας. Η πρότασή μας είναι, οι Α, Β, Γ και Δ τάξεις, να προσφέρουν αλμυρά εδέσματα και φαγητά, η Ε τάξη να προσφέρει γλυκίσματα και η ΣΤ τάξη να προσφέρει αναψυκτικά και χυμούς. Φυσικά, εάν κάποιος γονέας επιθυμεί να διαθέσει κάτι διαφορετικό, κάθε προσφορά, ευπρόσδεκτη, όπως ευπρόσδεκτες είναι και τυχόν προσφορές δώρων από επαγγελματίες και εμπόρους για την λαχειοφόρο αγορά που θα οργανώσουμε.
Για ο,τιδήποτε σχετικό με τα δώρα, παρακαλούμε να ενημερώσετε την Ειδική Γραμματέα του Συλλόγου, κα Νάντια Τζουβάρα - Μούμου (τηλ. 6944323438) και για ο,τιδήποτε σχετικό με τα εδέσματα, τα γλυκά και τα ποτά, παρακαλούμε να ενημερώσετε την Ταμία του Συλλόγου, κα Νεκταρία Σιδέρη (τηλ. 6972551290), μέχρι το απόγευμα της (Τσικνο)πέμπτης 12 Φεβρουαρίου 2015 ώστε να οργανωθούμε καλύτερα. 
Επίσης οι ομάδες των παιδιών  που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιο χορευτικό πρόγραμμα, θα πρέπει μέχρι να το δηλώσουν στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κο Νικήτα Φραγκάκη (τηλ. 6947707200) μέχρι το απόγευμα της (Τσικνο)πέμπτης 12 Φεβρουαρίου 2015 και να του παραδώσουν, σε cd ή ψηφιακό αρχείο mp3, το τραγούδι που θα χορέψουν.
Και φέτος, το εισιτήριο εισόδου θα είναι συμβολικό,  2 € για κάθε συνοδό. Τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
Ο στολισμός της αίθουσας, το αποκριάτικο υλικό για τα παιδιά, τα δώρα, τα επιπλέον σνακς, φαγητά, νερά, αναψυκτικά, ποτά και συνοδευτικό υλικό που τυχόν θα απαιτηθούν, η μουσική καθώς και η καθαριότητα του χώρου μετά το τέλος της εκδήλωσης θα καλυφθούν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Να υπενθυμίσουμε, τέλος, στους μαθητές μας ότι δεν θα επιτρέπεται η χρήση άλλων χώρων του σχολείου πλην του αμφιθεάτρου, της εισόδου του αμφιθεάτρου, του κυλικείου και των τουαλετών. Επίσης, τα κομφετί και οι αφροί δεν ενδείκνυνται στον χώρο του σχολείου, προς αποφυγή τραυματισμών και ρύπανσης και δεν θα επιτρέπονται.
Το μασκάρεμα, όμως ο χορός και το κέφι, όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται! 
 
                                  Σας περιμένουμε λοιπόν όλους !
                                   Καλή μας διασκέδαση!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

1 σχόλιο: