Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ - ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 !


    
 


Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ζωγράφου, την Κυριακή 6-3-2016, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, μαζί με τον Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου και τον Σύνδεσμο Αρκάδων Ζωγράφου, συνδιοργανώνουμε μεγάλο αποκριάτικο σατιρικό δρώμενο – γλέντι με θέμα, «Δύο γάμοι και ένα σύμφωνο συμβίωσης».  
 
                                                     Αρχικά, θα μαζευτούμε στην Πλατεία Κρήτης στις 11.30 π.μ. για σατιρική αναπαράσταση των «γάμων» και του «συμφώνου συμβίωσης» και έπειτα, συνοδεία οργάνων και του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Κρητών,
θα κατευθυνθούμε στο σχολείο μας όπου και θα γίνει το «γαμήλιο» γλέντι με ζωντανή μουσική, χορούς, καρναβαλικά δρώμενα, φαγητό και ποτό.

 
 
Όσοι γονείς και παιδιά επιθυμούν να συμβάλουν στην επιτυχία της εκδήλωσης και να μασκαρευτούν «γαμπροί», «νύφες» ή και ό,τι άλλο τυχόν επιθυμούν, μπορούν να το δηλώσουν στον κο Νίκο Τακάκη (τηλ. 6987275206) μέχρι το πρωί της Τετάρτης 2 Μαρτίου 2016 καθώς υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλίσουμε δωρεάν αποκριάτικες στολές, από το βεστιάριο του Δήμου, για κάθε ενδιαφερόμενο. 
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
         Blog :                 3dimzografou.blogspot.gr    -  syllogosgoneontritou.blogspot.gr
  Facebook :       
3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου