Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016




Με   μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στο φιλόξενο αμφιθέατρο του σχολείου μας, οι σχολικοί αγώνες σκακιού με συμμετοχή άνω των 60 παιδιών από δημοτικά σχολεία της περιοχής μας και της Αθήνας.  
Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν κατά γενική ομολογία υψηλότατο, όπως και έκδηλος ήταν και ο ενθουσιασμός παιδιών και γονιών.
Με το πέρας της διοργάνωσης, με επιμέλεια του Συλλόγου μας,  δόθηκαν ονομαστικά αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ ειδικά τα παιδιά που διακρίθηκαν ιδιαίτερα στους αγώνες, τιμήθηκαν από τα μέλη του Συλλόγου με μετάλλια και όλοι μαζί, δώσαμε ραντεβού και για άλλες ανάλογες εκδηλώσεις!  







…Αυτονόητο ότι τα παιδιά του σχολείου μας, για μια ακόμη φορά διέπρεψαν :  Όλα διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, ενώ ειδικά στην κατηγορία «Γ΄ & Δ΄ ΤΑΞΕΙΣ», ΧΡΥΣΟ μετάλλιο, έλαβε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ, ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο, ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ και ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο ο ΝΙΚΟΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Επίσης, στην κατηγορία «Ε΄ & ΣΤ΄ ΤΑΞΕΙΣ», τιμητική διάκριση, ισάξια με το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο και δώρο βιβλίο για το σκάκι έλαβαν οι ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου