Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ




Τελικά το πρωί θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν θα λειτουργήσει αύριο Τετάρτη το σχολείο. Τούτο διότι, αν και το σχολείο είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, μέχρι στιγμής δεν είναι ευχερής η πρόσβαση στο σχολείο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων που το περικλείουν.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Δήμαρχο κα Καφατσάκη, της εκτέθηκαν τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν και αυτή ζήτησε να γίνει μία προσπάθεια αύριο νωρίς το πρωί από τα συνεργεία του Δήμου, να καθαριστούν πλήρως οι προσβάσεις προς το σχολείο. Αν αυτό όμως δεν καταστεί εφικτό και αν το σχολείο δε είναι απολύτως ασφαλές, φυσικά, δεν θα λειτουργήσει. Η απόφαση θα ληφθεί μέχρι τις 7.30 το πρωί, οπότε παρακαλούνται οι γονείς, να συμβουλευτούν τη σελίδα μας στο fb ή το blog του συλλόγου ή να τηλεφωνήσουν στο σχολείο πριν ακόμη ξεκινήσουν.
Για να προληφθούν τυχόν ανησυχίες διευκρινίζεται ότι ειλημμένη απόφαση είναι το σχολείο να λειτουργήσει μόνο αν αυτό είναι απολύτως ασφαλές για τα παιδιά και τους προσερχόμενους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου