Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ        Όχι μία, αλλά τρείς (3) είναι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ή συνδιοργανώνει φέτος ο Σύλλογός μας και στις οποίες σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά για να περάσουμε όλοι, αξέχαστα:

1. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

  Όπως κάθε χρονιά, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρες 18:30 - 22:30 για να διασκεδάσουν τα παιδιά μας και εμείς. Ειδικά τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στα χορευτικά τμήματα της κας Λύτρα, θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 18:00 για να προετοιμαστούν και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.
  Για μια ακόμη χρονιά είναι ευπρόσδεκτες και επιθυμητές για την επιτυχία της εκδήλωσής μας, τυχόν προσφορές απ’ όσους γονείς το επιθυμούν. Η πρότασή μας είναι, οι Α, Β, Γ και Δ τάξεις να προσφέρουν φέτος αλμυρά εδέσματα και φαγητά και οι Ε και ΣΤ τάξεις, να προσφέρουν γλυκά. Φυσικά, εάν κάποιος γονέας επιθυμεί να διαθέσει κάτι διαφορετικό, κάθε προσφορά ευπρόσδεκτη όπως ευπρόσδεκτες είναι και οι προσφορές δώρων από επαγγελματίες και εμπόρους για την λαχειοφόρο αγορά που θα οργανώσουμε. Για οτιδήποτε σχετικό με τα δώρα, παρακαλούμε να ενημερώσετε την κα Άννα Τσιομπίκου (τηλ. 6936929176) και για οτιδήποτε σχετικό με τα εδέσματα, τα γλυκά και τα ποτά, παρακαλούμε να ενημερώσετε την Ταμία του Συλλόγου, κα Δέσποινα Βερβεράκη (τηλ. 6972877865) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017 ώστε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας και να οργανωθούμε καλύτερα. Επίσης οι ομάδες των παιδιών που σκοπεύουν να παρουσιάσουν κάποιο χορευτικό πρόγραμμα θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κο Νικήτα Φραγκάκη (τηλ. 6947707200) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017 και να του παραδώσουν σε cd ή ακόμη καλύτερα σε ψηφιακό αρχείο mp3, το τραγούδι που θα χορέψουν.
  Και φέτος, το εισιτήριο εισόδου θα είναι συμβολικό, 2 € για κάθε συνοδό. Τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
  Ο στολισμός της αίθουσας, το αποκριάτικο υλικό για τα παιδιά, τα δώρα, τα επιπλέον σνακς, φαγητά, νερά, αναψυκτικά, ποτά και συνοδευτικό υλικό που θα απαιτηθούν, η μουσική με dj, ο εξοπλισμός φωτισμού και ήχου καθώς και ο καθαρισμός του χώρου μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα καλυφθούν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
  Να υπενθυμίσουμε στους μαθητές μας ότι δεν θα επιτρέπεται η χρήση άλλων χώρων του σχολείου πλην του θεάτρου, της εισόδου του θεάτρου, του κυλικείου και των τουαλετών. Σε όλους τους χώρους του σχολείου -και ειδικά στο θέατρο και τις τουαλέτες που είναι πλέον στολίδια- πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα ώστε να μην γίνει καμία ζημιά.  
  Διευκρινίζεται ότι προς αποφυγή τραυματισμών και ρύπανσης, τα κομφετί και οι αφροί δεν ενδείκνυνται στον χώρο του σχολείου και δεν θα επιτρέπονται.
       Το μασκάρεμα, όμως ο χορός και το κέφι, επιβάλλονται!

2. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ «ΕΥΡΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΡΤΥ

  Φέτος, συμμετέχοντας ενεργά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ζωγράφου, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 μαζί με τον Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης» και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, διοργανώνουμε μεγάλο αποκριάτικο δρώμενο – πάρτυ.
  Στο πλαίσιο αυτού, αρχικά θα μαζευτούμε μασκαρεμένοι στο σχολείο μας, στις 10.00 π.μ, για αναπαράσταση του πρωτότυπου σατιρικού δρώμενου των «ΕΥΡΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ» (με την ευγενική βοήθεια του κου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε) και έπειτα, συνοδεία οργάνων και του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Κρητών, θα κατευθυνθούμε μέχρι τις 11.00 π.μ. στην πλατεία «ΒΑΣΚΑ», έμπροσθεν του δημαρχείου όπου και θα γίνει μεγάλο πάρτι και γλέντι για παιδιά και μεγάλους, με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς από τα χορευτικά του Σύλλογου Κρητών Ζωγράφου και των παιδιών μας, καρναβαλική και σύγχρονη χορευτική μουσική από dj, γαϊτανάκι και φυσικά, πραγματικά μαγειρέματα, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά μας θα μαγειρέψουν εδέσματα και έπειτα θα τα προσφέρουν για να τα καταναλώσουμε!
  Ο Σύλλογός μας θα προσφέρει φαγητά, νερά, αναψυκτικά και ποτά, αλλά και εδώ, κάθε προσφορά, ευπρόσδεκτη!

3. ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

  Την Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουμε μαζί με όλα τα δημοτικά σχολεία του Ζωγράφου, στο μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνει για λογαριασμό των Συλλόγων Γονέων Ζωγράφου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ζωγράφου στις 11.00 στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ (οδός Ωρίωνος, κάτω από το «Δημοτικό Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης»).
  Θα ξεκινήσουμε (προαιρετικά) ώρα 10.30 από το σχολείο μας και θα καταλήξουμε στο κλειστό γήπεδο, όπου τα παιδιά, μασκαρεμένα, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν για ώρες, με dj και ανιματέρ!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις μας !
Καλή μας διασκέδαση!!!

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου