Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ "ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ"- Συγκέντρωση στο τέρμα Λεωφορείων Παλαιού Ζωγράφου, μέχρι ώρα 7.30 π.μ. ώστε, ει δυνατόν, να αναχωρήσουμε άμεσα.
- Στάση, καταρχήν δεν προβλέπεται μέχρι το Ναύπλιο, εκτός βέβαια αν παραστεί ανάγκη για μια ολιγόλεπτη στάση.
- Στο Ναύπλιο θα μείνουμε τουλάχιστον 2 ώρες και θα περιηγηθούμε, ελεύθερα.
- Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Θεάτρου Επιδαύρου, που θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά, είναι προαιρετική. Αναφορικά με την είσοδο, ο Σύλλογος πέτυχε τις εξής συμφωνίες : Α. Είσοδος για παιδιά και δασκάλους (που αποδεικνύουν την ιδιότητά τους αυτή), δωρεάν. Β. Είσοδος για γονείς, 6 € (αντί 12 € που είναι η κανονική τιμή). Γ. Είσοδος για ανέργους και πολύτεκνους, δωρεάν (με επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας). Ο Σύλλογος εξασφάλισε ειδικό ξεναγό καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και θα καλύψει το κόστος πλήρους ξενάγησης στον αρχαιολογικό χώρο.
- Όσοι δεν ακολουθήσουν στον αρχαιολογικό χώρο, θα μεταβούν απευθείας στην παραλία Αρχαίας Επιδαύρου (αρκεί βέβαια να επαρκούν οι θέσεις στα λεωφορεία γι' αυτό).
- Στην παραλία Αρχαίας Επιδαύρου θα καταλύσουμε σε ασφαλή για τα παιδιά οριοθετημένο χώρο με πολλές και προσιτές επιλογές, για φαγητό, ποτό ή καφέ και την παραλία (κατάλληλη για μπάνιο) σε απόσταση λίγων μέτρων.
- Αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις, στην παραλία Αρχαίας Επιδαύρου θα παραμείνουμε 3 - 4 ώρες.
- Προβλεπόμενη άφιξη στην Αθήνα, ώρα 20.00 μ.μ.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου