Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018



Υπενθυμίζεται σε γονείς και μαθητές πως αύριο Παρασκευή 2-3-2018, θα γίνει, με επιμέλεια του Συλλόγου Γονέων, η μαθητική φωτογράφιση γα την σχολική χρονιά 2017 - 2018. Η διαδικασία, είναι πολύπλοκη και λίαν απαιτητική οργανωτικά, τόσο για εμάς, όσο και για τους φωτογράφους, γι' αυτό και οι λεπτομέρειες της  φωτογράφισης, της ημερομηνίας συμπεριλαμβανομένης, έχουν κανονιστεί από την αρχή του σχολικού έτους.
Αυτό συνεπάγεται πως, δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής της φωτογράφισης  συνεπεία της αυριανής στάσης εργασίας  που εξήγγειλε προ διημέρου η Δ.Ο.Ε. και πως τα τμήματα των οποίων οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν τελικά στην στάση εργασίας, ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες εναλλακτικές ημερομηνίες.
Έπειτα, όμως από συνεννόηση με τη Διεύθυνση, προς διευκόλυνση των γονιών, κανονίστηκε, τα τμήματα των οποίων οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν στην στάση εργασίας, να φωτογραφηθούν πρώτα, αμέσως μετά το χτύπημα του πρωινού κουδουνιού ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να αποχωρήσουν από το σχολείο, αμέσως μετά την φωτογράφιση.
Διευκρινίζεται, τέλος, πως η φωτογράφιση, αφορά σε όσα παιδιά έχουν ήδη δηλώσει ή θα δηλώσουν έστω και αύριο συμμετοχή, θα ολοκληρωθεί εντός του ωραρίου του σχολικού προγράμματος και θα γίνει προσπάθεια να το επηρεάσει, το λιγότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου