Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!», ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, ΩΡΑ 20.00, ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ



Ο Σύλλογός μας, μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων από πολλά γυμνάσια και λύκεια του Ζωγράφου, τον Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης», τον Σύνδεσμο Ηπειρωτών Ζωγράφου "Η Ήπειρος" και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, συνδιοργανώνει ένα μεγάλο αποκριάτικο party για γονείς και μαθητές στην αίθουσα "ΡΥΘΜΟΣ" την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.
Πέραν του προφανούς σκοπού, να περάσουμε δηλαδή όμορφα και να διασκεδάσουμε εν’ όψει της λήξης του Τριωδίου, ο σκοπός του party, είναι ευγενής: Επιδεικνύοντας με έργα την αλληλεγγύη μας, μέσω της ενεργούς συμμετοχής, στοχεύουμε στην ουσιαστική αρωγή συμπολιτών μας που, για διαφόρους λόγους, μας χρειάζονται δίπλα τους. Έτσι, όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν ως συνεισφορά στις ανάγκες κάλυψης του κόστους αποθεραπείας και αποκατάστασης της υγείας, συμπολίτη μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να συνδυάσουμε το τερπνόν, μετά του ωφελίμου!

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    alex.triadis1974@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή