Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !

Το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Ζωγράφου, διοργανώνει και εφέτος, εκτός από τα σεμινάρια για παιδιά, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με τον θεματικό τίτλο «Η επικοινωνία στην οικογένεια».
Πρόκειται για έναν κύκλο 12 συναντήσεων που υλοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης. Τα σεμινάρια δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να συζητήσουν για θέματα και δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά με τα παιδιά τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που τους απασχολούν σχετικά με το γονεϊκό τους ρόλο. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με βιωματικό τρόπο, δηλαδή οι γονείς δεν είναι ακροατές μα μέλη μιας ομάδας που συμμετέχουν ενεργά και ανταλλάσσουν σκέψεις, βιώματα και συναισθήματα και φυσικά είναι δωρεάν.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τα σχετικά έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχουν διανεμηθεί μέχρι τις 12-12-2017 και ακολούθως να προσέλθουν σε μια αρχική ενημερωτική συνάντηση για το σεμινάριο, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 13-12-2017 και ώρα 18.00 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Ζωγράφου, Ανακρέοντος 60, 4ος όροφος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου