Τετάρτη 10 Απριλίου 2013



ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ BAZAAR  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο αποκριάτικος χορός μας, χάρη κυρίως στη δική σας αμέριστη συμπαράσταση και μαζική συμμετοχή, ήδη πάμε γι’ άλλα! Ο επόμενος σκοπός μας, είναι να κάνουμε άμεσα το σχολείο μας, πιο χαρούμενο και ευχάριστο για τα παιδιά μας. Και επειδή από την καθ’ ύλη αρμόδια πολιτεία, δεν βρίσκουμε ουσιαστική ανταπόκριση παρά μόνο ακούμε ευχολόγια, όπως απέδειξε και το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την παιδεία, χωρίς να μοιράζουμε συχωροχάρτια σε κανέναν και χωρίς να απεμπολούμε τα αιτήματά μας, εκεί που μπορούμε, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Θέλουμε καλύτερο σχολικό περιβάλλον για τα παιδιά μας - και το θέλουμε τώρα!
Αγκαλιάζουμε λοιπόν την προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε ώστε μέσω του πασχαλιάτικου  bazaar, να αποκτήσουμε τους απαιτούμενους πόρους  για να βελτιώσουμε τις αίθουσες και τον εξοπλισμό του σχολείου μας. Όλοι, με την μικρή μας συμμετοχή, μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο!   
Σας περιμένουμε λοιπόν καθημερινά αλλά και τα Σάββατα, μέχρι το Πάσχα, για να γιορτάσουμε και να χαρούμε μαζί μια ευγενική προσπάθεια που ήδη γιγαντώνεται!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου