Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18-2-2018, ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !


Στο πλαίσιο των επίσημων αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου υπό τον τίτλο "ΑΠΟΚΡΙΕΣ & ΚΟΥΛΟΥΜΑ" με αφορμή και τον εορτασμό των 70 χρόνων του, το σχολείο και ο Σύλλογός μας συμμετέχουν ενεργά με χορευτικά δρώμενα και χορευτικά.
Συγκεκριμένα, θα μαζευτούμε μασκαρεμένοι στο σχολείο μας την Κυριακή, ώρα 12.00 και ακολούθως, συγκεντρωμένοι θα πορευτούμε προς τη βίλα Ζωγράφου, όπου θα γίνει η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Ζωγράφου, για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων Γονέων των Δημοτικών Σχολείων και όλων των Εθνικοτοπικών Συλλόγων του Ζωγράφου.
Το σχολείο μας θα παρουσιάσει, με τη συμμετοχή μαθητών του, αποκριάτικα δρώμενα της Κέρκυρας, υπό την επιμέλεια του δασκάλου μας Νίκου Καββαδία, χορευτικά και γαϊτανάκι υπό της επιμέλεια της δασκάλας των δραστηριοτήτων μας, Σπυριδούλας Λύτρα και στο τέλος, θα κάψουμε και τον Καρνάβαλο που κατασκευάσαμε !
Στο χώρο της βίλας Ζωγράφου θα είναι ανεπτυγμένα τραπεζοκαθίσματα και εξέδρα για χορό, θα προσφέρονται εδέσματα και ποτά, θα γίνει αναπαράσταση αποκριάτικων εθίμων από όλη την Ελλάδα και θα ακολουθήσει μουσικό γλέντι και χορός για όλους, μέχρι τελικής πτώσεως.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18-2-2018, ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου