Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΚΕΦΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ !Με το, κατά γενική ομολογία, καλύτερο αποκριάτικο πάρτυ των τελευταίων ετών, ξεκίνησαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του σχολείου μας. Με τις ελάχιστες - και μάλλον αναμενόμενες σε μια τόσο πολυπληθή εκδήλωση - εξαιρέσεις, οι γονείς, αντιλαμβανόμενοι ότι, ναι μεν οι ίδιοι είναι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αλλά η γιορτή αυτή, που πάντα προετοιμάζεται επιμελώς από τον Δ.Σ. του Συλλόγου μας, απευθύνεται κυρίως στα παιδιά τους, φρόντισαν να συνδράμουν και να διευκολύνουν την διοργάνωση, ώστε να έχουμε το καταπληκτικό αυτό αποτέλεσμα που έθεσε τον πήχη, πολύ ψηλά !
Το ΔΣ του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:
- Τους δωροθέτες μας για τα πάνω από 200, αξιόλογα δώρα τους (και ας μην λησμονούμε να στηρίζουμε τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της περιοχής μας!).
- Τον γονιό - dj Μιχάλη Γεμενόγλου, που με την μαεστρία του, ανέβασε και φρόντισε να διατηρήσει στο ζενίθ, τη διάθεση μικρών και μεγάλων, μέχρι πολύ μετά τα μεσάνυχτα!
- Την ανιματέρ Στεφανία Κανελλοπούλου, που μαζί με την ομάδα της "The kids club", προσέφερε το "κάτι παραπάνω", αλλά πολύ ουσιαστικό, για να γίνουν τα παιδιά μας, πιο χαρούμενα σε μια μέρα που περίμεναν από καιρό.
- Τον "επίτιμο αντιπρόεδρο", Νικήτα Φραγκάκη, μόνιμο σχεδιαστή των αφισών του Συλλόγου μας, για την μοναδική για σχολείο, δουλειά του.
- Τους γονείς που με την ευγενική προσφορά εδεσμάτων και γλυκών, συνέτειναν στην επιτυχία της εκδήλωσης - γιατί ως γνωστόν, "νηστικό αρκούδι, δεν χορεύει!".
- Τη διεύθυνση του σχολείου μας και τους δασκάλους, που μας τίμησαν μαζικά με την παρουσία και την καλή τους διάθεση.
- Τα παιδιά (ιδίως) αλλά και τους γονείς που αυτοβούλως συμμετείχαν, αρχικά στην προετοιμασία και ακολούθως στον καθαρισμό και στην τακτοποίηση του σχολείου μας (μαζί φυσικά με το άξιο και φιλότιμο προσωπικό του), με σεβασμό στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους του και πλήρη συνείδηση του ότι, από εμάς περνάει κάθε προσπάθεια για την διατήρηση και βελτίωσή του.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, όμως, δεν τελειώνουν εδώ!    Μείνετε συντονισμένοι για την αποκριάτικη εκδήλωση της 18ης-2-2018, στη βίλα Ζωγράφου !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου