Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 10-2-2018, ΩΡΑ 18.30, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


Όπως κάθε χρονιά, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρες 18:30 μ.μ. - 22:30 μ.μ. (αλλά και αργότερα, αν υπάρξει η διάθεση!), για να διασκεδάσουν τα παιδιά μας και εμείς.
Ειδικά τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στα χορευτικά τμήματα της κας Λύτρα, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο μέχρι τις 18:00 μ.μ. για να προετοιμαστούν και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.
Επίσης οι ομάδες των παιδιών που σκοπεύουν να παρουσιάσουν κάποιο χορευτικό πρόγραμμα, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον Πρόεδρο του Συλλόγου Σπύρο Ζούμπο (τηλ. 6936929177, ) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018 και να του γνωστοποιήσουν οπωσδήποτε και το τραγούδι που θα παρουσιάσουν.
Για μια ακόμη χρονιά, είναι ευπρόσδεκτες και επιθυμητές για την επιτυχία της εκδήλωσής μας, τυχόν προσφορές φαγητών και γλυκών απ’ όσους γονείς το επιθυμούν (αναλυτικές οδηγίες στην γραπτή πρόσκληση που επίσης διανέμουμε). Ευπρόσδεκτες είναι και οι προσφορές δώρων από επαγγελματίες και εμπόρους για την λαχειοφόρο αγορά που θα οργανώσουμε, με πραγματικά πολύ αξιόλογα δώρα, εφέτος. Για ο,τιδήποτε σχετικό με τα προσφερόμενα δώρα, παρακαλούμε να ενημερώσετε το μέλος του Συλλόγου μας, Νάντια Τζουβάρα (τηλ. 6944323438) και για ο,τιδήποτε σχετικό με τα φαγητά και τα γλυκά παρακαλούμε να ενημερώσετε την ταμία του Συλλόγου, Δέσποινα Βερβεράκη (τηλ. 6972877865) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018 ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας και να οργανωθούμε καλύτερα.
Και φέτος, το εισιτήριο εισόδου θα είναι συμβολικό, 2 € για κάθε συνοδό. Τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
Ο στολισμός της αίθουσας, το αποκριάτικο υλικό για τα παιδιά, τα δώρα, τα επιπλέον σνακς, αλμυρά και γλυκά donuts, επιπλέον φαγητά (σουβλάκια και πίτσες), νερά, αναψυκτικά, ποτά και συνοδευτικό υλικό που θα απαιτηθούν, η μουσική με dj, ειδικό πρόγραμμα - έκπληξη με ανιματέρ και διαδραστικά παιγνίδια για τα μικρά παιδιά, ο εξοπλισμός φωτισμού και ήχου καθώς και η καθαριότητα του χώρου μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα καλυφθούν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Να υπενθυμίσουμε στους μαθητές μας ότι δεν θα επιτρέπεται η χρήση άλλων χώρων του σχολείου πλην του θεάτρου, της εισόδου του θεάτρου, του κυλικείου και των τουαλετών. Σε όλους τους χώρους του σχολείου - και ειδικά στο θέατρο και στις τουαλέτες, που είναι πλέον πραγματικά στολίδια - πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα ώστε να μην γίνει καμία ζημιά. Διευκρινίζεται ότι προς αποφυγή τραυματισμών και ρύπανσης, τα κομφετί και οι αφροί δεν ενδείκνυνται στον χώρο του σχολείου και δεν θα επιτρέπονται. Το μασκάρεμα, όμως ο χορός και το κέφι, επιβάλλονται!
                    Σας περιμένουμε λοιπόν όλους ! Καλή μας διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου