Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 22-2-2014!Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και από ώρες 18:00 μ.μ. – 21:30 μ.μ. για να διασκεδάσουν τα παιδιά μας και εμείς.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να δεχθούμε προσφορές εδεσμάτων απ’ όσους γονείς επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στην επιτυχία της εκδήλωσής μας. Η πρότασή μας είναι, τα τμήματα Α, Β1, Β2, Γ και Δ1 και να προσφέρουν αλμυρά εδέσματα, τα τμήματα Δ2 και Ε1 γλυκά και τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ2, αναψυκτικά, χυμούς και νερά. Φυσικά, εάν κάποιος γονέας επιθυμεί να διαθέσει κάτι διαφορετικό, κάθε προσφορά, ευπρόσδεκτη, όπως ευπρόσδεκτες είναι και τυχόν προσφορές δώρων από επαγγελματίες και εμπόρους για την λαχειοφόρο αγορά που θα οργανώσουμε. Για ο,τιδήποτε σχετικό με τα εδέσματα και τα δώρα, παρακαλούμε να ενημερώσετε την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κα Νάντια Τζουβάρα - Μούμου (τηλ. 6944323438) μέχρι το απόγευμα της (Τσικνο)πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2014, ώστε να οργανωθούμε καλύτερα.  
Και φέτος, το εισιτήριο εισόδου θα είναι συμβολικό,  2 € για κάθε συνοδό. Τα παιδιά θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
Ο στολισμός της αίθουσας, το αποκριάτικο υλικό για τα παιδιά, τα επιπλέον σνακς, νερά ή αναψυκτικά και συνοδευτικό υλικό που τυχόν θα απαιτηθούν, ο Dj καθώς και η καθαριότητα του χώρου μετά το τέλος της εκδήλωσης θα καλυφθούν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Να υπενθυμίσουμε, τέλος, στους μαθητές μας ότι τα κομφετί και οι αφροί δεν ενδείκνυνται στον χώρο του σχολείου, προς αποφυγή τραυματισμών και δεν θα επιτρέπονται. Το μασκάρεμα, ο χορός και το κέφι, επιβάλλονται!  
                        Σας περιμένουμε όλους !
                         Καλή μας διασκέδαση
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου   Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου