Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

               ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ
ΤΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
                          «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ»

Κατόπιν του ιδιαίτερα μεγάλου ενδιαφέροντος που έχουν δείξει οι γονείς και από τα δύο συστεγαζόμενα σχολεία και έπειτα από αιτήματα γονέων ώστε να βρεθεί κάποια σχετικά ουδέτερη και μόνιμη ώρα που να διευκολύνει και όσους εργάζονται, το πρόγραμμα «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ», τόσο κατά την ημέρα έναρξης ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 , όσο και κάθε μετέπειτα Παρασκευή, θα γίνεται από ΩΡΕΣ 7.30 έως 8.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή θα δημιουργηθεί επιπλέον τμήμα για κάθε Τετάρτη, πάλι τις ίδιες ώρες (7.30 έως 8.30 το απόγευμα).
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ΥΓΙΕΙΣ και είναι προφανές ότι θα φέρουν την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για τη συμμετοχή τους.
Για ευνόητους λόγους ΥΓΙΕΙΝΗΣ (δεδομένου ότι η γυμναστική θα γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο), κάθε συμμετέχων θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρνει μαζί του την ΠΕΤΣΕΤΑ του, να είναι ενδεδυμένος κατάλληλα για γυμναστική και να φορά αθλητικά παπούτσια.
Κατά τα μαθήματα ΔΕΝ θα γίνεται χρήση των οργάνων γυμναστικής του σχολείου και ο απαιτούμενος εξοπλισμός, θα αγοραστεί από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, αμέσως μόλις καταγραφούν οι σχετικές ανάγκες από τη γυμνάστρια μας, κα Σπυριδούλα Λύτρα.     
Τέλος για μια ακόμη φορά διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή στα τμήματα εκγύμνασης, είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για όλους τους γονείς των παιδιών του σχολικού μας συγκροτήματος (3ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου).

                                 Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους!

                                   Ζωγράφου, 20 Μαρτίου 2014

             ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ
                       3ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου