Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ»

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας δραστηριότητας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου που αυτή τη φορά, αφορά σε εμάς τους γονείς και τιτλοφορείται,
«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ»

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, ο αθλητισμός δίνει διέξοδο και σθένος για την υπέρβαση των ορίων του καθενός μας. Η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, άλλωστε, αποτελεί βασική αξία του Συλλόγου και καταστατικό σκοπό μας. Για το λόγο αυτό μεθοδεύσαμε και εξασφαλίσαμε αρμοδίως, αφ’ ενός μεν την παραχώρηση του κατάλληλου χώρου (το Κλειστό Γυμναστήριο του Σχολείου μας) και αφ’ ετέρου την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, οπότε πλέον, με την ευγενική αφιλοκερδή συνδρομή της γυμνάστριας Σπυριδούλας Λύτρα, είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε προγράμματα ομαδικής γυμναστικής απευθυνόμενα αποκλειστικά στους γονείς (γυναίκες και άνδρες) των παιδιών του σχολικού μας συγκροτήματος (3ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου), αρχής γενομένης από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 και ώρα 19.30 μ.μ.
Τα προγράμματα γυμναστικής θα είναι ωριαία και θα ποικίλλουν (σουηδική, αεροβική, stretching, zumba, προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης με δυναμικές ασκήσεις, λάστιχα και βάρη κ.α.), ανάλογα με το επίπεδο και τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων.
Η δραστηριότητες αυτές, θα λαμβάνουν χώρα κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρες 19.30 μ.μ. έως 20.30 μ.μ. Σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον, προγραμματίζεται να δημιουργηθεί επιπλέον τμήμα για κάθε Τετάρτη, τις ίδιες ώρες.    
Η συμμετοχή στα τμήματα εκγύμνασης, είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, οπότε  καλούνται όλοι οι γονείς των παιδιών του σχολικού μας συγκροτήματος (3ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου), να αδράξουν την ευκαιρία και να τις αγκαλιάσουν !

Ζωγράφου, 18 Μαρτίου 2014
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ
3ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ



Ο Πρόεδρος,    Σπύρος Ζούμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου