Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε.Α. ΣΤΙΣ 21-5-2014, ΩΡΑ 14.00 Μ.Μ.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Ζωγράφου, 19 Μαΐου 2014
Αγαπητοί γονείς,
Μετά την κατεδάφιση της δημόσιας υγείας, η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους έχει σαν επόμενο θύμα, την δημόσια δωρεάν παιδεία. Την προηγούμενη εβδομάδα διέρρευσε σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για συγχωνεύσεις σχολείων - και το σχολείο μας είναι ένα από τα 8 σχολεία του Ζωγράφου που συγχωνεύονται… Η συγχώνευση για το σχολείο μας θα σημάνει, μείωση των εκπαιδευτικών και των τάξεων, 25άρια, ακόμη και 30άρια τμήματα, 1 γυμναστή για 330 παιδιά και διακινδύνευση, αν όχι κατάργηση, του ολοημέρου σχολείου. Και όλα αυτά στις πλάτες των παιδιών μας… Θα το επιτρέψουμε ;
 Το σχέδιο υπουργικής απόφασης που προωθείται - και το οποίο, πέραν των άλλων, είναι και παράνομο όσον αφορά στα σχολεία του Ζωγράφου - δεν έχει υπογραφεί ακόμη.
Είναι στο χέρι μας να το αποτρέψουμε !
Η ανοχή και η απάθεια είναι συνενοχή στο έγκλημα εις βάρος των παιδιών μας. Όλοι στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που διοργανώνουν η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ζωγράφου και οι Μαζικοί Φορείς της Εκπαίδευσης, την Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 14.00 μ.μ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, οδός Τσόχα αρ. 15 – 17, στους Αμπελόκηπους.
Να μη λείψει κανείς!

Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου