Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 21-5-2014

Α' ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ      ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "
www.a-athinon.gr. E-mail: asilloqosathinon(5)qmail.com , Ζωγράφου


                                                    ΘΕΜΑ : ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 21/5/2014 για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο υπουργείο παιδείας. Διαμαρτυρόμαστε για τις συγχωνεύσεις των σχολείων της περιοχής μας (12°- 115° Δ.Σ. Αθηνών, 3°, 4°, 7°, 8°, 9°, 10°, 12°, 15° Δ.Σ. Ζωγράφου) και συνολικά το κύμα των συγχωνεύσεων που είδε το φως της δημοσιότητας και ζητούμε την ανάκληση τους.
Η στάση εργασίας είναι τρίωρη στο εργασιακό ωράριο και καλύπτει τις τρεις τελευταίες ώρες του εργασιακού ωραρίου του πρωινού κύκλου (11.30 - 2) και τις τρεις πρώτες του ολοήμερου.
  
Για το Δ. Σ.


                        Α' ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
                        ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
www.a-athinon.gr, E-mail: asiiloqosathinon@qmaii.com , Ζωγράφου


Θέμα : «Στάση εργασίας και κινητοποίηση στο υπουργείο παιδείας»

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων σχετικά με τις συγχωνεύσεις των σχολείων μας, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε :
-       Την πραγματοποίηση συσκέψεων συντονισμού με τους φορείς του Ζωγράφου στις 19/5 και του 7ου Διαμερίσματος στις 20/5.
-       Τη συμμετοχή στο συντονισμό Συλλόγων ΠΕ που καλεί ο Σύλλογος ΠΕ Αριστοτέλης στις 19/5.
-       Τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση της ΔΟΕ, την Τετάρτη 21/5 στκ 13.00 στο ΥΠΑΙΘ. Για την επιτυχία της συγκέντρωσης συντονιζόμαστε με τους τοπικούς φορείς και τους Συλλόγους ΠΕ. Επίσης, κηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας και αναλαμβάνουμε τη μίσθωση πούλμαν ώστε να οργανωθεί μαζική άνοδος από τους Αμπελόκηπους και του Ζωγράφου στο υπουργείο. Ζητάμε συνάντηση με την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ.
-       Την πραγματοποίηση τρίωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 21/5/2014 για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο υπουργείο παιδείας. Η στάση εργασίας του Συλλόγου είναι τρίωρη στο εργασιακό ωράριο και καλύπτει τις τρεις πρώτες ώρες του εργασιακού ωραρίου του πρωινού κύκλου (8-11.30) και τις τρεις τελευταίες του ολοήμερου. Η ΔΟΕ έχει κηρύξει στάση (για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν και τη στάση του Συλλόγου συμπληρωματικά με αυτή της ΔΟΕ (την οποία επισυνάπτουμε) καλύπτονται για όλο το εργασιακό τους ωράριο.
-       Την ανάρτηση πανό του Συλλόγου στα σχολεία που απειλούνται με συγχώνευση.
Τα παραπέρα αγωνιστικά βήματα θα καθοριστούν σε συντονισμό με τους Συλλόγους ΠΕ και τους τοπικούς φορείς.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Για το Δ. Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου